Genel Müdürün Mesajı

Genel Müdürün Mesajı


Değerli ziyaretçimiz,


20 yılı aşkın süren yolculuğumuz, ilk günden beri sürekli değişim ve gelişim ilkeleri çerçevesinde hedeflerimizden vazgeçmeden devam ediyor; geleceğimizi başarılı geçmişimizden aldığımız güçle şekillendirmeye ve aynı zamanda hızla büyümeye devam ediyoruz. Bu süreçte gerek siz kıymetli müşterilerimizin bizi tercih ederek vermiş olduğu desteği gerekse bu yolda bizimle yürüyen çalışma arkadaşlarımızın payı büyüktür.

Hem bulunduğumuz bölgeye hem de ülkemize ekonomik ve istihdam yönünden katkıda bulunmayı öncelikle görev sayarak, başarı grafiğimizi dünden bugüne yükseltmekte, sektöre yönelik yatırımları artırarak sürdürmekteyiz.

Ayrıca projelerimiz ile inşaat sektörünün nabzını sıcak tutuyor ve faaliyet gösterdiğimiz tüm alanları önemle benimsiyor, ŞAH İNŞAAT olarak; ticari, ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarınıza uygun tüm gayrimenkul alım ve satımı konusunda da bütünsel çözümler üretiyoruz. 

Çünkü bizler yarınını hayal edebilen ve bu hayalleri bir adım daha öne götürerek planlayan, ilk günkü sinerjisini koruyabilen, sağlam ve güçlü ilkeleri ile hareket eden bir yapıda olduğumuza inanıyoruz.

Gayretli çalışma sonucunda hak etmenin verdiği mutluluğu tatmak ve nice başarılı projelerde tekrar birlikte çalışmak dileği ve umuduyla...

Saygılarımla,

 

Ercan AKBULUT

Genel Müdür

Bir başka şekilde kalite; “İnsan yetenekleri ile müşteri beklentilerinin buluşma noktası” olarak tanımlanabilmektedir. Şah İnşaat, bu esaslardan yola çıkarak, insanlara gerekli değerin verilmesini, yaptığı ve yapacağı projelerle sunmayı amaç edinmiştir.

Ercan Akbulut
Mimar

Türkiye’nin Yeniden İnşaası İçin...

Geleceği Tasarlayarak İnşaa Ediyoruz

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ŞAH

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ŞAH

ŞAH İnşaat kentsel dönüşüm projelerinde, insanları anlayarak ve süreçleri ciddiyetle yürüterek, stratejileri ve bütün politikaları doğru geliştirerek hareket eder.

MİMARİ BAKIŞ VE UYUMLULUK

MİMARİ BAKIŞ VE UYUMLULUK

Tüm projelerin her aşamasını mimari kurallar çerçevesinde ince bir hesap ile düşünmekte, planlamakta ve temelden çatıya eksiksiz bir şekilde inşaa etmektedir.

1. SINIF KALİTE

1. SINIF KALİTE

ŞAH İnşaat; tedarik ettiği malzeme seçiminden başlayıp insan kaynaklarına kadar süren her aşamada çevreye karşı sorumluluk ve kalite bilincinde hareket eder.