Mimarlık

Mimarlık Hizmetleri


ŞAH İNŞAAT, yenilikçi, çevreci ve modern mimari anlayışına sahip uzman ekibi ile müşteri beklentilerine yönelik mimari  hizmetler sunmaktadır. Mimari, statik, elektrik, tesisat vs. detaylar ile beraber, maliyet analizi, 3 boyutlu mekan, peyzaj vs. çalışmaları ile de tüm mimari işlemleri  tek bir paket dahilinde teslim edebilmektedir.
 

"PLANLAMAK İŞİN YARISIDIR" 
 

Bu düşünce ile hareket eden ŞAH İNŞAAT, zamanında ve doğru projelendirme ile en iyi çözümü mümkün olan en kısa sürede üretmeyi amaç edinmektedir. Bu amaçla inovasyon odaklı mimari ekibi ile talep edilen proje mimarisinin belirlenmesini sağlamakta, gerekli araştırmayı, incelemeyi ve gözlemi yaptıktan sonra bu ihtiyacı karşılamak için sistemli ve ilkeli çözümler üretmektedir.

Mimarinin gereksinimi olan bir çok farklı üretim teknolojisi ve malzemeyi iyi tanıyan ŞAH İNŞAAT, proje ekibi ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutacak mimari çözümler sunmaktadır.

Türkiye’nin Yeniden İnşaası İçin...

Geleceği Tasarlayarak İnşaa Ediyoruz

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ŞAH

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ŞAH

ŞAH İnşaat kentsel dönüşüm projelerinde, insanları anlayarak ve süreçleri ciddiyetle yürüterek, stratejileri ve bütün politikaları doğru geliştirerek hareket eder.

MİMARİ BAKIŞ VE UYUMLULUK

MİMARİ BAKIŞ VE UYUMLULUK

Tüm projelerin her aşamasını mimari kurallar çerçevesinde ince bir hesap ile düşünmekte, planlamakta ve temelden çatıya eksiksiz bir şekilde inşaa etmektedir.

1. SINIF KALİTE

1. SINIF KALİTE

ŞAH İnşaat; tedarik ettiği malzeme seçiminden başlayıp insan kaynaklarına kadar süren her aşamada çevreye karşı sorumluluk ve kalite bilincinde hareket eder.